کراتین چیست

اين مكمل تغذيه اي، يكي از معروف ترين و با سابقه ترين مكمل ها در عرصه ی ورزش است. از اوايل دهه ی 1970 ميلادي به بعد، مخصوصا ورزشكاران شوروي سابق و بلغارستان جهت افزايش عملكرد بدني از كراتين استفاده مي كردند.
در مدت كوتاهي بسياري از قهرمانان آمريكايي هم اقدام به مصرف كراتين كردند. امروزه بسياري از قهرمانان جهان عملکرد مکمل كراتين را می شناسند.

در ابتدا بايد بدانيم كراتين چيست و چگونه كشف شده است ؟
كراتين اولين بار توسط يك دانشمند فرانسوي به نامChevreul در سال 1832 كشف گرديد.
در سال 1923 دانشمندان كشف كردند كه به طور متوسط بيش از 100 گرم كراتين در بدن وجود دارد كه بيش از 95درصد اين ميزان به طور طبیعی در عضلات ذخيره مي گردد.
كراتين ماده اي است كه به طور طبيعي به منظور توليد انرژي براي عضلات ساخته مي شود. كراتين در حقيقت از تركيب آمينواسيدهاي آرژنين، متيونين و گلايسين طي فرآيندهاي خاص شيميايي توليد مي شود.
كراتين در كبد و همچنين مقداري در پانكراس یا لوزالمعده و كليه ها توليد شده و از طریق خون به سلول هاي عضلاني انتقال مي يابد. در آنجا كراتين تبديل به كراتين فسفات يا فسفوكراتين مي شود و با حضور آنزيم هايي موسوم به كراتين كيناز، فسفات هاي پر انرژي از كراتين جدا مي شوند و توليد انرژي مي كنند.
به طور متوسط در هر روز حدود 2 گرم كراتين در بدن مصرف مي شود و به همين ميزان نيز سنتز مي گردد. بنابراين هميشه تعادل كراتين در بدن حفظ مي شود. از آنجا كه كراتين با گروه فسفات اتصال پیدا کرده، بنابراين در سلول ها به صورت واحدهاي فسفوكراتين ذخيره مي گردد تا اين كه مورد استفاده قرار گيرد و نهايتا تبديل به تركيب انرژي زاي آدنوزين تري فسفات (ATP) مي شود. در نهايت كراتين تبديل به كراتينين مي شود و از طريق جريان خون به كليه ها مي رود و در آنجا بوسيله ادرار دفع مي گردد.
منابع غني كراتين در غذاها، شامل منابع حيواني از قبيل گوشت، مرغ و ماهي است، اما به منظور بهبود عملكرد ورزشكار و بالا بردن توده ي عضلاني بدن تنها نمي توان با مصرف مواد غذايي كراتين دار به اين مهم نایل آمد! براي مثال در صورتي كه بخواهيد كراتين لازم را براي افزايش توده ي عضل

فقط کامنت    

ایجاد کننده

آیا می دانید کروکودیل ها سنگ می خورند ، آنها با خوردن سنگها سنگین می شوند و می توانند در اعماق آب در کمین شکار بمانند.

ضرب المثل

آنچه رشته بودم پنبه شد(زحمت من به هدر رفت )

مسابقه
برای شرکت در مسابقه، شماره شما باید در سیستم ثبت شود

سوال شماره 36848 تأیید کننده: شروین.
کدام حیوان پژواک سازی نمیکند؟
(1) خفاش
(2) مار
(3) دلفین
(4) وال
پاسخ صحیح را به صورت
شماره سوال:پاسخ صحیح
به شماره 5000 2853 080 909 پیامک کنید.
مثال: از چپ به راست بخوانید 36848:1
هر روز یک نفر از کسانی که پاسخ صحیح داده باشند به قید قرعه، عضو ویژه اورداپ خواهند شد.
در صورت ویژه بودن امتیاز آن به شما اضافه خواهد شد.

صفحات ایجاد شده توسط اعضا