مضرات غذاهای خیابانی
مهمترین، بیشترین و شاید تنها مزیت غذاهای خیابانی، قیمت کمتر آنها نسبت به اقسام دیگر خوراکیهاست.
غذاهای خیابانی
روز عاشورا با یکی از دوستان در شلوغی و ازدحام خیابانها، حرکت میکردیم که چشممان افتاد به دستفروشی که روی چرخدستی لبو و باقلا پخته میفروخت. به یاد دوران کودکی یک ظرف باقلا و یک ظرف لبو خریدیم و آرام آرام از دستفروش دور شدیم. تا دیروقت بیرون بودیم. شب موقع برگشتن - حدود ساعت 11- سر همان خیابان، همان دستفروش را دیدم که داشت سینی بزرگ چرخ دستیاش را با آب جوی کنار خیابان میشس
مهمترین، بیشترین و شاید تنها مزیت غذاهای خیابانی، قیمت کمتر آنها نسبت به اقسام دیگر خوراکیهاست.
غذاهای خیابانی
روز عاشورا با یکی از دوستان در شلوغی و ازدحام خیابانها، حرکت میکردیم که چشممان افتاد به دستفروشی که روی چرخدستی لبو و باقلا پخته میفروخت. به یاد دوران کودکی یک ظرف باقلا و یک ظرف لبو خریدیم و آرام آرام از دستفروش دور شدیم. تا دیروقت بیرون بودیم. شب موقع برگشتن - حدود ساعت 11- سر همان خیابان، همان دستفروش را دیدم که داشت سینی بزرگ چرخ دستیاش را با آب جوی کنار خیابان میشست. من و دوستم به هم نگاه کردیم. حس خیلی بدی داشتیم. خوشبختانه به جز همان حس بد که چند روزی با من بود، مشکل دیگری برایم پیش نیامد.
در هر حال این موضوع که غذاهای خیابانی و فروشندگان آنها اصلاً صلاحیت این کار را دارند یا نه تا مدتها ذهن مرا به خود مشغول کرده بود. آنچه در ادامه میخوانید گفتوگوی سلامت با دکتر آراسب دباغمقدم، متخصص بهداشت مواد غذایی در مورد غذاهای خیابانی و مسایل مربوط به آنهاست.
آقای دکتر! این روزها شاهد هستیم که بازار غذاهای خیابانی، از لبو و باقلا و سمبوسه تا دل و جگر بسیار داغ است و گرایش مردم نیز روز به روز به آنها بیشتر میشود. آیا مزیت خاصی در این غذاها وجود دارد؟
در یک نگاه کلی اگر بخواهیم مهمترین مزیت غذاهای خیابانی را نام ببریم، باید گفت مهمترین، بیشترین و شاید تنها مزیت غذاهای خیابانی، قیمت کمتر آنها نسبت به اقسام دیگر خوراکیهاست. در واقع این نوع غذاها به دلیل قیمت نازل و با توجه به در معرض دید بودن در افراد ایجاد وسوسه و آنها را وادار به خرید میکنند. جز این مورد، غذاهای خیابانی از نظر سایر فاکتورها، به ویژه فاکتورهای بهداشتی و سلامت، فا

وقتی ارل دیکسون دید که همسرش هنگام آشپزی دستش را با چاقو می برید ، او با استفاده از گازهای کوچک مربعی شکلی که روی نوارهای چسب داشت قرار می داد، توانست چسب زخم را اختراع کند . او روی این نوارها را کاملا ً می پوشاند تا چسب آن خشک نشود و موقع لزوم ، قابل استفاده باشد .
باد در قفس است (کار بیهوده و بی حاصل انجام دادن)
دای سیفو بروس لی در کدام سال از دنیا رفت؟
![]() |
پاسخ صحیح را به صورت شماره سوال:پاسخ صحیح به شماره 5000 2853 080 909 پیامک کنید. مثال: از چپ به راست بخوانید 12100:3 |
در صورت ویژه بودن امتیاز آن به شما اضافه خواهد شد.