با کودک بد زبانم چطور رفتار کنم.!

وقتی كودكان شروع به بد زبانی، تمسخر، پرخاش، استفاده از كلمات نامطلوب و گاه فحش دادن می‌كنند، ما به شكلی غمناك، متوجه قدرت شگفت آور كودك در تقلید كلمات خوب و بد خودمان و اطرافیان می‌شویم.

بد زبانی،‌ تنها از راه آموختن و مواجه شدن با كلمات نا مناسب به وجود می‌آید، بنابراین باید موقعیت‌هایی را كه طی آن ممكن است كودك این كلمات نامطلوب را بشنود، محدود كنید.

یعنی مواظب برنامه‌های تلویزیونی كه كودك می‌بیند، دوستانی كه با آنها رفت و آمد دارید و طرز صحبت خود باشید تا بتوانید این كلمات را از مجموعه لغاتی كه كودك به كار می‌برد حذف كنید. توصیه‌های زیر به شما كمك می‌كند در تربیت كودك خود تأثیرگذار وموفق تر باشید.
1) بد زبانی كودك را نادیده بگیرید:
اگر به طور اتفاقی،‌ كودك‌تان واژه ناشایستی را به كار برد، سعی كنید به بد زبانی او، بی‌توجهی نشان دهید. وانمود كنید كه آن را هرگز نشنیده‌اید، بنابراین هر گونه تأثیر آن را بر خودتان از بین برده و بازی او را به یك بازی یك نفره تبدیل كنید، چیزی كه اصلاً برای كودكان جالب نیست.
2) از خوش زبانی كودك تعریف و تمجید كنید:
بگذارید كودك بداند چه نوع گفتاری را می‌پسندید. هر بار كه بد زبانی نمی‌كند به این امر اشاره كنید. برای مثال بگویید \"خوشم می‌آید وقتی سؤالی از تو می‌پرسم آرام جواب می‌دهی.\" در عمل به او نشان دهید كه كدام گفتار وی، بد زبانی شمرده می‌شود.
٣) خودتان هم بد زبانی نكنید:
از آن جا كه می‌دانید بد زبانی شیوه‌ای است كه كودك برای اعمال كنترل بر شما به كار می‌گیرد، پس خودتان بد زبانی نكنید. او ممكن است به دنبال راه‌هایی باشد تا عمداً شما را عصبانی كند و با بد زبانی، توجه شما را به خود جلب كند. پس از شركت در این بازی خودداری كنید.
٤) بد زبانی را به كودك آموزش ندهید:
پاسخ دادن به كودك در حالت عصبانیت، تنها به او می‌آموزد چگونه بد زبانی كند. هر چند دشوار است ولی وقتی با عصبانیت سر شما فریاد می‌كشد، شما متقابلاً این كار را انجام ندهید، بلكه سعی كنید با احترام گذاشتن به كودك، احترام گذاشتن به دیگران را به او آموزش دهید. نسبت به كودك خود مؤدب باشید، گویی كه او میهمان است.

فقط کامنت    

ایجاد کننده

وحشتناک ترین آتش سوزی در کواندو ژاپن رخ داده که 60 هزار کشته داشت.

ضرب المثل

ماتم زده را به نوحه گر حاجت نیست ( شدت مصیبت و عزا خود به خود موجب غم و اندوه صاحب عزا می گردد)

مسابقه
برای شرکت در مسابقه، شماره شما باید در سیستم ثبت شود

سوال شماره 33654 تأیید کننده: 1991mohammad
حضرت محمد(ص)در چند ماهگی پدر خود را از دست داد؟
(1) 3ماهگی
(2) 2 ماهگی
(3) 4ماهگی
(4) 6ماهگی
پاسخ صحیح را به صورت
شماره سوال:پاسخ صحیح
به شماره 5000 2853 080 909 پیامک کنید.
مثال: از چپ به راست بخوانید 33654:4
هر روز یک نفر از کسانی که پاسخ صحیح داده باشند به قید قرعه، عضو ویژه اورداپ خواهند شد.
در صورت ویژه بودن امتیاز آن به شما اضافه خواهد شد.

صفحات ایجاد شده توسط اعضا