از یاسوج تا هامبورک
در زمان طاغوت، شهید بهشتى و شهید باهنر تصمیم گرفتند با دوستانشان به روستاهاى اطراف یاسوج بروند، مناطقى که کسى رغبت نمى کند براى تبلیغ به آنجا برود. گروهى هیجده نفره را تشکیل داده و به مناطق گمنام سفر مى کنند.
از طرفى این دو شهید بزرگوار جلسه مى گیرند که لازم است صداى اسلام را به خارج از کشور برسانیم و لذا شهید باهنر به ژاپن و شهید بهشتى به هامبورک سفر مى کنند.
آرى براى تربیت شدگان اسلام فرق نمى کند در کدام محل باشند؛ در میان عشایر یا شهرهاى بزرگ و کوچک و یا حتّى کشورهاى دیگر.
حجت الاسلام قر

تابش ور خورشید سطح زمین را گرم میکند . اشعه از درون اتمسفر به سمت بالا منعکس می گردد . اما به وسیله گازهای گلخانه ای راه خروج ان سد می شود و باعث گرمتر شدن هوای درون اتمسفر زمین می شود . گازهای گلخانه ای عبارتند از : دی اکسید کربن بخارآب و گاز متانمی باشد.
نان به یکدیگر قرض دادن ( برای ضربه زدن به شخص ثالثی ،به یکدیگر کمک و مهربانی کردن )
امام رضا توسط چه کسی به شهادت رسید؟
![]() |
پاسخ صحیح را به صورت شماره سوال:پاسخ صحیح به شماره 5000 2853 080 909 پیامک کنید. مثال: از چپ به راست بخوانید 36694:1 |
در صورت ویژه بودن امتیاز آن به شما اضافه خواهد شد.