ترجمة الميزان ج : 20ص :68
ترجمة الميزان ج : 20ص :688
تعالي تنها رب آدمي است و به جز او ربي نيست ، و نيز اگر قرار است آدمي در چنين مواقعي به پادشاهي نيرومند پناه ببرد ، الله سبحانه ، پادشاه حقيقي عالم است ، چون ملک از آن او است و حکم هم حکم او است .
و اگر قرار است بدين جهت به معبودي پناه ببرد ، الله تعالي معبودي واقعي است و به جز او اگر معبودي باشد قلابي و ادعايي است .
و بنابر اين جمله قل اعوذ برب الناس ، دستوري است به رسول خدا (صلياللهعليهوآلهوسلّم) ، به اينکه به خدا پناه ببرد ، از اين جهت که خداي تعالي رب همه

زمانی که دلفینی بیمار یا مجروح می شود ، صدای ناله و فریادهایش باعث جمع شدن فوری دیگر دلفین ها در اطراف او می شود تا به او کمک کنند تا به سطح آب آمده و تنفس کند.
ناف ما را به هم نبریده اند( مجبورنیستیم با هم زندگی کنیم)
کدام یک از امامان شیعه بیشتر عمر خویش را محبوس بوده است ؟
![]() |
پاسخ صحیح را به صورت شماره سوال:پاسخ صحیح به شماره 5000 2853 080 909 پیامک کنید. مثال: از چپ به راست بخوانید 8248:3 |
در صورت ویژه بودن امتیاز آن به شما اضافه خواهد شد.