جاذبه های گردشگی زرند

پیش بینی وضع هوا

جاذبه های گردشگی

مناطق دیدنی:
روستاهای ییلاقی
از روستاهای ییلاقی اطراف زرند می توان به روستاهای هجدک(hojedk) و حتکن(hotkan) اشاره کرد.

رد پای دایناسورها:
یکی از آثار بسیار با ارزش و نادر دنیا که اخیراً در زرند کشف و محرز گردیده و شگفتی کارشناسان و باستان شناسان را به همراه داشته است. پیدا شدن جای پای «دانیاسورها» در روستای ده علیرضا زرند می باشد. جانورانی که متعلق به دوران ماقبل تاریخ بوده و دارای 5 متر بلندی و 8 تن وزن بودند. جای پای هیکل سنگین خود را در روی سطح ماسه سنگی که آثار امواج آب نیز بر آن محفوظ مانده است در کوهستانهای شرقی زرند بجا گذاشته اند. برای اولین بار گزارش کشف جای پای خزندگان عظیم الجثه و ترسناک مذکور، در سال 1969 میلادی توسط آقایان پروفسور «لاپارنت» استاد انستیتو زمین شناسی پاریس و دکتر داودزاده کارشناس ارشد سازمان زمین شناسی کشورمان انجام گرفت. زمین شناسان مذکور پس از تحقیق و پژوهش کامل، در زمینه کشف ردپای دانیاسورهای تریاس بالائی ـ ژوراسیک زیرین و میانی در منطقه شمال کرمان تحقیق خود را را بر صحت رد پای جانوران مربوطه منتشر نمودند. در جولای همان سال (1969م) دو زمین شناس ایرانی شرکت ملی فولاد و آهن ایران، در دره نیزار شمال زرند، یک ردپای بزرگ با سه پنجه را کشف کردند و در پائیز سال مذکور، ردپای واضح دیگری در اطراف همان محل کشف گردید یک قالب گچی از ردپای مورد نظر تهیه گردید و در نمایشگاه بین المللی شرکت ملی فولاد و آهن آسیا در تهران ارایه، سپس قالب مذکور به موزه زمین شناسی کشور تحویل گردید. از ششم تا هجدهم آوریل 1970 میلادی در ادامه کاوش ها، تیمی از کارشناسان کشورمان به اتفاق مجدد پروفسور «لاپارنت» در دره نیزار 20 کیلومتری شمال زرند، دو لایه از ردپای دایناسورها را شناسایی کردند.کمی بالاتر، پنج ردپای بزرگ دیگر برروی ماسه سنگ ها مشاهده شد.





از جمله آثار تاریخی زرند بازار وکیل متعلق به دوران صفویه می باشد که پس از بازار کرمان از همه بزرگتر است.





مسجد حسينيه قلعه
بازار وکيل
بازار سهرابي
بازارچه رستگار
مسجد حسينيه سقاخانه
باغ شازده زرند و آسيابها
امام زاده عبدالله
امام زاده حمزه
برج زرندوئيه
برج جلال آباد
يزدان آباد
سيريز
دشت خاک
امام زاده سيد ابراهيم (ع)
مقبره عارف بزرگ شیخ عبدالسلام زرندی که در مرکز منطقه ی ریحان قرار دارد به قران 7 هجری قمری برمیگردد.آرامگاه وی در قبرستان متروکه ی ریحان در بخش شمالی شهر زرند در وسط بقعه ای قرار دارد و شامل یک سنگ قبر جدید و یک سنگ قدیمی ست.
خواجه فقيه: مقبره کريم الدين ابو المعالي معروف به خواجه فقيه از عرفاي قرن هفتم داراي قدمت مي باشد. مقبره مذکور که در محله حسين آباد زرند واقع گرديده داراي احترام اهالي زرند مي باشد. روايت است آن مرحوم مرگ خود را به دست يکي از لشکريان غُز پيش بيني کرده عيناً به وقوع پيوسته است.
برج جلال آباد زرند

چت اورداپ

جهث مشارکت در تکمیل بانک اطلاعاتی شهر زرند عضو سایت شوید
این کار جهت اطمینان از صحت اطلاعات وارد شده میباشد.

عضویت در زرند

اطلاعات دیگر از زرند
اطلاعات عمومی استان کرمان
اطلاعات عمومی سایر نقاط ایران

آخرین ویرایش مختصات توسط: alone73